У Бородянці Київської області з-під завалів витягли 26 загиблих

17947 0
Наразі розібрали лише два великих будинки.

У Бородянці на Київщині з-під завалів двох будинків дістали тіла 26 загиблих. Про це повідомила Генеральна прокурорка Ірина Венедиктова. 

«Розібрали два великих будинки. Знайшли 26 тіл. І це тільки два будинки», – говорить вона. 

За словами Венедиктової, Бородянка – це показовий приклад дій російської армії. В місті не було військової інфраструктури, лише яку, за словами окупантів, вони знищуюють. 

Читайте також: Українські військові очікують другого наступу росії на Київ

«Ці орки 26-27 заходили спочатку танками. Вони відчули, що в них кинули чи гранату, чи коктейль Молотова, ми зараз встановлюємо. Танки зупинились, тому що забоялись заходити в населений пункт. Викликали авіацію. Авіація пролетіла і просто знищувала все», – додає Генеральна прокурорка. 

Нагадаємо, 2 квітня Київська область була звільнена від окупантів. Після цього стало відомо про масові злочини проти людяності росіян щодо цивільних українців.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!