У бою біля Попасної загинув 23-річний боєць зі Львівщини

75559 0
Герой був круглим сиротою та з перших днів відважно захищав Україну.
Фото/Facebook Жовтанецької громади

Фото/Facebook Жовтанецької громади

На війні з росією 18 квітня загинув боєць з села Вирів Жовтанецької громади на Львівщині Василь Сілецький. 23-річний воїн боровся з окупантами біля міста Попасної на Луганщині. Про це повідомили на сторінці громади.

«Василь народився 5 січня 1999 року, круглий сирота. Без роздумів відправився захищати свою землю з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. Загинув у бою із ворогом 18 квітня 2022 року під Попасною», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Завтра у Львові прощатимуться з військовослужбовцем і спортсменом Дмитром Сидорчуком 

Про час та місце прощання у громаді повідомлять згодом.

Додамо, що минулого тижня Жовтанецька громада попрощалася із загиблим на війні воїном Романом Ярошем, який поліг у бою з окупантами 11 квітня.

У боротьбі з російським агресором загинули двоє шахтарів з Червонограда. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!