У бою з окупантами загинули троє захисників із Львівщини

5103 0
Віталій Гнатушок та Андрій Вакаренко загинули на війні з росією.
Фото: Генштаб

Фото: Генштаб

Віталій Гнатушок

На війні з російськими окупантами загинув мешканець Львівщини Віталій Гнатушок. Йому було 42 роки.

«На 42 році життя, захищаючи Україну від ворога на Донеччині, обірвалося життя бійця-прикордонника Донецького прикордонного загону Гнатушок Віталія Миколайовича», повідомили у Новояворівській міськраді. 

Віталій Гнатушок у липні 2022 року став на захист територіальної цілісності держави у складі Донецького прикордонного загону. Загинув 30 березня 2023 року під час виконання бойового завдання в місті Бахмут.

Молитовна зустріч відбудеться 3 квітня, орієнтовно о 10:30 год, навпроти будинку, де проживав Віталій, на вулиці 50-ліття УПА,3.  Попрощаються із українським захисником о 11:00 год в храмі свв.апп. Петра і Павла УГКЦ. Поховають Героя на цвинтарі села Новий Яр.

Андрій Вакаренко


Захищаючи Батьківщину, загинув воїн з Борислава Андрій Вакаренко. Йому було 20 років.

«Андрій захищав Україну у складі 24 Окремої Механізованої Бригади, служив за контрактом на початок повномасштабного вторгнення, позивний «Студент». Побратими згадують його як відповідального мужнього воїна, на якого завжди можна було покластися», – повідомляє медіа Дрогобиччина.

Про чин похорону та прощання з Героєм повідомлять згодом.

Ігор Багнюк

На війні з росією загинув мешканець Львівщині Ігор Багнюк. Йому було 48 років. Про це повідомив голова Червоноградської РВА Андрій Дяченко.

«У боях проти російського ворога на Донеччині 1 квітня загинув наш Герой, житель села Стоянів – Ігор Багнюк, 1975 року народження…», – йдеться в повідомленні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!