У бою з російськими загарбниками загинув старший сержант поліції з Львівщини

220061 0
Роман – уродженець Самбірського району, йому було 44 роки.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

У російсько-українській війні на Луганщині загинув боєць батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» ГУ НП у Львівській області старший сержант поліції Роман Рущишин. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

«З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 7 березня, в бою з російськими загарбниками на Луганщині загинув боєць батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» Головного управління Національної поліції у Львівській області старший сержант поліції Роман Рущишин. Вічна слава Герою!», – деться в повідомленні колективу.

Читайте також: У бою за Україну загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар

Роман – уродженець Самбірського району, йому було 44 роки. Сиротами залишились троє дітей – двоє синів та донька.

Нагадаємо, захищаючи країну від російського агресора, загинув самбірчанин Ігор Подолець. Також у бою за Україну також загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар. Окрім цього, уже загинули чотири випускники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!