У Бродах попрощалися з трьома авіаторами, які у перші дні війни загинули на Київщині

2640 0
Під час виконання польотного бойового завдання у вертоліт влучила ворожа ракета.

Вчора, 16 квітня у Бродах попрощалися з трьома авіаторами 16-ї окремої бригади армійської авіації «Броди». Військові загинули 28 лютого, коли екіпаж їхнього вертольота Мі-8 виконував польотне бойове завдання з відбиття збройної агресії росії. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook.

Читайте також: На війні загинув військовий з батальйону імені Генерала Кульчицького Руслан Сиксой

Поблизу Макарова на Київщині у вертоліт влучила ворожа ракета. Зв'язок з екіпажем був втрачений. Лише після звільнення Київської області від загарбника, вдалося забрати тіла наших захисників.

У складі екіпажу були 39-річний полковник Олександр Григор’єв, 25-річний капітан Дмитро Нестерук та 23-річний старший лейтенант Василь Гнатюк.

Поховали Захисників на головному Бродівському кладовищі.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!