Київ

У Броварах біля міськради побудують паркінг-укриття

783 0
Майбутня споруда-укриття розрахована на прихисток понад 250 осіб.
Підземний паркінг (умовне фото).  Фото: КМДА

Підземний паркінг (умовне фото). Фото: КМДА

«Бюджетна» комісія Броварської міської ради підтримала проєкт рішення, побудувати підземний паркінг-укриття за адресою вул. Героїв України 15. Про це повідомляє видання Трибуна Бровари.

Захисну споруду збудують біля міськради. Де саме – поки що невідомо, як варіант – буде на зоні паркування. Проте остаточні висновки залежатимуть від експертного висновку геодезистів, повідомила під час засідання «бюджетної» комісії начальниця УБЖКГІТ Світлана Решетова.

Споруда виконуватиме функцію підземного паркінгу в мирний час і за потреби може використовуватись як тимчасове укриття.

Майбутня споруда-укриття розрахована на прихисток понад 250 осіб.

Наразі 1 млн грн виділяють на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

Гроші на проєктування нової споруди з бюджету не виділятимуть, а перерозподілять їх у межах управління з програми капітального ремонту доріг, вулиць і шляхопроводів.

Коли буде готова проєктно-кошторисна документація, управління візьме участь у програмі Мінфіну, який виділив на будівництво укриттів в Україні 1,5 млрд грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!