У Броварах завершили пошуково-рятувальні роботи на місці падіння гвинтокрила: в якому стані потерпілі

751 0
Загалом загинули 14 осіб, з них – одна дитина.
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

У Броварах завершили пошуково-рятувальні роботи на місці падіння гвинтокрила. Постраждало внаслідок авіаційної  катастрофи 25 осіб, з них – 11 дітей. Про це ДСНС повідомляє у Телеграмі.

«Авіаційна катастрофа на Київщині. Станом на 15:45 у м. Бровари пошуково-рятувальні роботи завершено», – ідеться в повідомленні.

Постраждалим внаслідок авіакатастрофи у Броварах надають допомогу у районній лікарні, а також в опіковому центрі Києва. Про це повідомив головний лікар Броварської районної лікарні Валентин Багнюк в ефірі національного телемарафону 18 січня.  Спочатку до приймального відділення Броварської районної лікарні доставили 24 пацієнти, серед яких було 10 дітей.

Наразі восьмеро постраждалих уже перевели до опікового центру Києва. Зокрема, четверо дорослих і стільки ж дітей. За словами Багнюка, вони отримали від 30 до 45% опіків тіла внаслідок пожежі, що виникла після падіння гвинтокрила біля дитячого садка.

Нині у Броварській райлікарні залишається 16 пацієнтів – 10 дорослих і 6 дітей. Як розповів головлікар, їм надають допомогу у хірургічному відділенні, а також у травматології та гінекологічному відділенні. Нині госпіталізовані у стабільному стані, отримують медичну і психологічну допомогу. Він також перелічив травми, які постраждалі отримали внаслідок авіакатастрофи. Це, зокрема, опіки, садна, струси та забої.

Також він підтвердив, що серед постраждалих є також вагітна жінка.

«Вона перебуває під наглядом медперсоналу в гінекологічному відділенні», – повідомив Валентин Багнюк.

Як повідомлялось раніше, у Броварах на Київщині поряд із дитячим садком та житловим будинком упав гелікоптер. Внаслідок авіакатастрофи загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. Раніше повідомлялося про різну кількість загиблих на місці авіакатастрофи – від 15 до 18 осіб.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!