У Брюховичах виникла пожежа у римо-католицькому костелі. Фото, відео

4028 0
У будівлі сильне задимлення.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

У Храмі святої Терези від Дитятка Ісуса Львівської архидієцезії, що розташований на вулиці Львівській у Брюховичах, виникла пожежа. Повідомлення надійшло до рятувальників о 13.43 год. Про це Тvoemisto.tv повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус.

За його словами, у будівлі сильне задимлення. На момент прибуття рятувальників горів купол церкви.

«Ми отримали повідомлення про пожежу у церкві у Брюховичах, на вулиці Львівській. За підвищеним номером виклику туди вирушили наші підзрозділи. Зараз там сильне задимлення, рятувальники працюють в апаратах. Всі сили спрямовані на ліквідації займання», – повідомив Ігор Курус.

Внаслідок пожежі отримали опіки двоє чоловіків, які на момент виникнення пожежі знаходили в костелі. Після огляду потерпілі від госпіталізації відмовилися. Пожежу ліквідували о 15:51. До гасіння пожежі залучили 44 рятувальників.

Єпископ Едвард Кава у коментарі CREDO повідомив, що вогонь розповсюдився на цілий дах і на вежі. Попередньо ймовірною причиною загоряння могло бути замикання електромережі, але точні причини встановлять пізніше. Храм ще перебуває на стадії будівництва, тож всередині постійно велися якісь роботи. Всередині храму також загорілося риштування. 

Христина Гоголь

Фото ДСНС Львівщини

Відео: Ігор Зінкевич

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!