У будинку одного з сіл Львівщини стався вибух. Є загиблий. Оновлено

3036 0
Про те, що стало причиною пожежі, наразі дізнаються фахівці.
фото: вісник розділля

фото: вісник розділля

Сьогодні, 7 лютого, у селі Берездівці на Львівщині трапився вибух в будинку. Від цього загинув його 51-річний господар. Про це повідомляє «Вісник Розділля».

«Господаря, котрий увійшов у свій будинок (де частково проводив ремонт), зустрів потужний вибух», – йдеться в повідомленні.

У будинку також від вибуху чадного газу раніше загинула дружина господаря. Про те, що стало причиною пожежі, наразі дізнаються фахівці. Пожежні бригади Нового Роздолу, Ходорова, Жидачева вже п’яту годину поспіль продовжують гасити пожежу.  

Оновлено. Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv ручник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус, на момент прибуття рятувальників до місця виклику жодних вибухів не було.

«Пожежа була в гаражі та по горючих конструкціях на прибудованих літній кухні та житловому будинку. На місці події було виявлено тіло загиблого власника – чоловіка 1970 р.н», – каже він.

Під час вибуху залучили чотири одиниці спетехніки та 15 людей особового складу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!