У день матчу "Шахтар" - "Металіст" до Арени Львів курсуватиме додатковий транспорт

1817 0
На стадіоні «Арена Львів» у суботу, 9 серпня, о 19:30 пройде матч між футбольними клубами «Шахтар» (Донецьк) та «Металіст» (Харків). На час проведення матчу громадський транспорт - маршрутні таксі №3А; 10; 25; 40 та тролейбуси №3; 20; 25 буде підсилений додатковими машинами.

Окрім цього, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Вони їздитимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка до автовокзалу. Після закінчення матчу автобусами можна буде дістатись від автовокзалу до площі Петрушевича та до кінотеатру Довженка. вартість проїзду становитиме 3 гривні.

З питань купівлі квитків можна звертатися у каси стадіону. 

Нагадаємо, що ФК «Шахтар» прийняв рішення проводити всі домашні матчі першого кола і домашні матчі Прем’єр-Ліги на «Арені Львів». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!