У День всіх закоханих львівський палац одружень працюватиме до півночі

2802 0
14 лютого одружитися вже планують понад півсотні пар, проте ця кількість може збільшитися.
Фото: lviv.vgorode.ua

Фото: lviv.vgorode.ua

14 лютого, у День всіх закоханих, у Львові планують одружитись 52 пари. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця відділу реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції Ірина Олива.

В області зареєструвати шлюб у цей день планують 157 пар, 38 з них – у Львові. Усі вони подали заяви на реєстрацію за місяць до обраної дати. Ще 10 пар зареєструвались, аби укласти шлюб за добу, а 4 – якраз укладають договори для отримання цієї послуги.

Читайте також: Найчастіше для реєстрації шлюбу за добу обирають Шевченківський гай

«Ще є вівторок і середа, можливо, ще хтось захоче одружитись за добу, час є. Зазвичай на тиждень ми маємо від 20 до 30 таких шлюбів, а тут за день планується 14», – каже Ірина Олива.

Вона розповідає, що 14 лютого заяви у міському палаці одружень, що на вулиці Івана Франка, 157, прийматимуть з 8:00 і до опівночі. У першій половині дня реєструватимуть шлюби та святкуватимуть День всіх закоханих парадом наречених, що розпочнеться о 10:30.

Читайте також: Легше сходити в РАЦС. Як ми подавали заяву на одруження онлайн

«Також у цей день можна буде відсвяткувати ювілейне весілля, в кого є кругла дата. Бажано повідомити нас про це хоча б за день, але якщо 14 лютого будуть охочі, то ми проведемо свято, але в другій половині дня», – каже Ірина Олива.

Крім того, 14 лютого можна подати заяву на майбутню реєстрацію шлюбу та провести в палаці одружень обряд заручин.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!