У додатку «Дія» з’явилась можливість зачитувати QR-коди

1589 0
Новий функціонал миттєво підтвердить дійсність документа.
Фото: ROBIN WORRALL

Фото: ROBIN WORRALL

У додатку «Дія» з'явився рідер QR-кодів. Новий функціонал дозволяє миттєво підтвердити дійсність документу. Про це повідомив у Фейсбуку віце-прем'єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«QR документа в «Дії» перевіряється смартфоном, для цього не потрібно окремих інструментів чи програм. Але для більшого комфорту ми додали рідер QR-кодів одразу в «Дії» – перевіряйте цифрові документи будь-яким способом», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні запустили портал «Дія». Перелік держпослуг

Новий функціонал миттєво підтвердить дійсність документа. Це не тільки зручно, за його словами, а й насамперед безпечно. Запит надійде просто до реєстру та відобразиться вся інформація.

У новій версії 1.9.0, продовжує Михайло Федоров, допрацювали push-повідомлення, їх налаштування та інші технічні деталі.

Нагадаємо, що раніше з’явилась можливість на онлайн-порталі державних послуг «Дія» нова електронна послуга з реєстрації та оформлення виплат допомоги з безробіття. Для отримання послуги необхідно лише три кроки. Детальніше за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!