У ДТП на Львівщині загинуло троє осіб

4415 0
Водій Aуді виїхав на зустрічну смугу зіткнувся з мікроавтобусом
Фото: narodna-pravda.ua

Фото: narodna-pravda.ua

Сьогодні вранці, 3 грудня, на автошляху «Львів-Луцьк», неподалік села Сабанівка Радехівського району, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло відразу троє осіб, повідомляє Поліція Львівської області.

Читайте також: На Львівщині неповнолітній водій збив на смерть 16-річного хлопця

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді», 50-річний місцевий мешканець, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», яким керував житель Рівненської області віком 35 років. Внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці події. Водій мікроавтобуса та його 56-річна пасажирка, також мешканка Рівненщини, отримали тілесні ушкодження, від яких померли у лікарні.

Читайте також: На Львівщині встановили перші камери для фіксації порушень ПДР

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре нагадують водіям бути особливо обережними та уважними, керуючи транспортними засобами у темну пору доби. Не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості руху, акуратно маневруйте та адекватно оцінюйте дорожню обставновку.

Фото Патрульної Поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!