У двох пунктах пропуску на Львівщині є черги з автобусів

1027 0
Черг з легковиків та пішоходів немає.
Умовне фото/ДПСУ

Умовне фото/ДПСУ

У понеділок, 20 березня, у пунктах пропуску на Львівщині на перетин кордону очікують 6 автобусів. Черг з легковиків та пішоходів немає.

Джерело: дані Західного регіонального управління Держприкордонслужби – Західний кордон

У пункті пропуску «Рава-Руська» зупинилось 2 автобуси, у «Шегинях» – 4. Черг з легковиків чи пішоходів – не фіксують. У пунктах пропуску «Угринів», «Грушів», «Смільниця» – черги відсутні. У ПП «Нижанковичі» здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ). 

Читайте також: Пункт пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» запрацює до 2024 року

Загалом стежити за актуальною інформацією щодо стану черг на в'їзд до України із Республіки Польща можна за посиланням. Окрім цього, українці, які планують перетинати кордон, мають можливість переглянути інформацію про завантаженість пунктів пропуску на інтерактивній карті в режимі реального часу.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!