У дитячих клубах Львова стартує писанкарська школа

1974 0
Уже традиційно дитячі клуби Львова проводять писанкарську школу, де діти можуть навчитися різних технік творення власних писанок. Заняття в школі писанкарства безкоштовні, потрібно лише мати із собою необхідні для виготовлення писанок матеріали.
фото: zaholovok.com.ua

фото: zaholovok.com.ua

Педагоги-організатори в кожному мистецькому клубі районів міста навчатимуть дітей традиційному розпису писанок. Значна увага приділятиметься вивченню регіональних орнаментів. Навчання супроводжуватиметься розповідями про звичаї і традиції святкування Великодня.

Діти можуть спробувати також виготовити писанки у стилі декупаж, квілінгу, з бісеру, розпис писанок з дерева, розмальовування писанок кольоровими кредками, а також створити дерево-топіарій з писанок. Деталі за телефоном: 297 58 71

Такі різноманітні техніки будуть представлені на Фестивалі «Великодня писанка», який відбудеться 23 квітня 2016 року з 12:00 год до 14:00 год у кінотеатрі «Сокіл» (вул. В. Великого, 14а). Організатор фестивалю – УДЮМК Франківського району та дитячі клуби м. Львова. Контактна особа – Знак Наталя, 0672887512.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!