У Генштабі попередили про загрозу ракетних ударів та артилерійських обстрілів з білорусі

5053 0
На окремих полігонах білоруси розгорнули ракетні установки та реактивні системи залпового вогню.
Фото: defence-ua.com

Фото: defence-ua.com

Генеральний штаб Збройних сил України попередив про загрозу ракетно-бомбових та артилерійських обстрілів з території білорусі. Як йдеться у вечірньому зведенні 20 травня, на окремих полігонах там розгорнули ракетні установки та реактивні системи залпового вогню.  

«За наявною інформацією, на окремих полігонах на території республіки білорусь розгорнуто два ракетних дивізіони тактичного ракетного комплексу «Точка-У» та дивізіон реактивної системи залпового вогню «Смерч»… Не зникла загроза ракетно-бомбових ударів та артилерійських обстрілів з території республіки білорусь», – повідомляють у Генштабі.

На Волинському та Поліському напрямках підрозділи збройних сил республіки білорусь чисельністю до 7 батальйонів на ротаційній основі виконують завдання з прикриття ділянки українсько-білоруського кордону.

Крім того, у період з 22 червня до 1 липня у Гомельській області заплановано проведення зборів із залученням військовозобов’язаних.

Нагадаємо, 20 травня росіяни завдали ракетного удару по Лозовій на Харківщині. Снаряд влучив у будинок культури. У результаті постраждало щонайменше 8 людей. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!