Політична реклама

У грудні у Львові розпочнуться новорічно-різдвяні святкування

1335 0
Святкування різдвяно-новорічних свят у місті розпочнуться ще з грудня і триватимуть впродовж усього січня. Буде традиційне «запалювання» ялинки, встановлення Дідуха, Різдвяний Ярмарок, фестиваль «Велика коляда» та багато іншого.

Цього року Святом святого Миколая (19 грудня) розпочнеться цикл новорічних та різдвяних святкувань у Львові, оскільки саме цього дня відбувається урочисте відкриття головної різдвяної ялинки, інформує прес-служба Львівської міськради.

Невід'ємним атрибутом зимових свят у Львові став Львівський Різдвяний Ярмарок, який вже традиційно став епіцентром святкувань із безліччю цікавих заходів та подій: співи, веселощі, солодощі, сувеніри та подарунки, колядки та забави, тепла святкова атмосфера. Чудовий новорічний настрій подаватимуть з дерев’яних будиночків, що стали в Європі, а тепер і у Львові, символом Різдва.

Буде також традиційне встановлення Різдвяної шопки на пл. Ринок. Цікаві заходи готує театр «Воскресіння» - вистави у різних районах міста – на Левандівці, на Сихові.

Одним із основних дійств різдвяного Львова – є встановлення Дідуха 6 січня. Центром міста пройде святкова процесія, лунатиме коляда.

7-8 січня на пр. Свободи святкуватимуть «Різдво з Львівським». Для відвідувачів готують цікаву програму із живим вертепом, шопкою та феєрією на сцені.

Буде також традиційна хода звіздарів, фестиваль вертепів. Справжніх українських пампухів можна буде скуштувати на Святі Пампуха, поспівати пісень та колядок на Фестивалі «Велика Коляда».

Також в рамках святкувань Різдва у Львові, кожен охочий зможе відвідати фестиваль «Спалах Різдвяної звізди», на якому відроджуються традиції виготовлення великих різдвяних звізд.

Одною з цікавинок зимових свят у Львові уже традиційно є Свято Шоколаду, яке запрошує усіх поціновувачів та шанувальників солодощів. 14-17 лютого у Львівському палаці мистецтв уже всьоме відбудеться Свято Шоколаду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!