У курортному селищі на Львівщині збудують центр безпеки за 23 мільйони грн

5617 0
Будівництво центру планують завершити до кінця поточного року.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

У Східницькій громаді на Львівщині збудують центр безпеки громадян, де оперативно реагуватимуть на звернення під час надзвичайних ситуацій. На місці будівництва вже розпочали підготовчі роботи, відкрити установу планують до кінця поточного року. Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.

Вартість робіт обійдеться у понад 23 мільйони гривень, які виділять з державного та місцевого бюджетів. Замовником будівництва є управління капітального будівництва ЛОВА.

Читайте також: Ірландська компанія хоче збудувати за 200 мільйонів євро виробничий кампус на Львівщині

Наразі підрядна організація проводить підготовку земельної ділянки під будівництво об’єкта, зокрема розчищає території та улаштовує фундамент. 

За словами начальника управління капітального будівництва Романа Калагурського, центр створюють для оперативного реагування до 20 хвилин на звернення мешканців у разі виникнення надзвичайних ситуацій, в тому числі пожеж, аварій, надання допомоги при ДТП. Зазначається, що ініціатива сприятиме чіткій комунікації між службами швидкої медичної допомоги, національної поліції та пожежно-рятувального підрозділу.

Нагадаємо, що на Львівщині планують запустити низку підприємств, і деякі з них запрацюють ще цього року. Так, триває будівництво чотирьох заводів в області, детальніше про це читайте за посиланням

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!