Київ

У Києві додатково забезпечать заходами безпеки більше 450 закладів

532 0
Міська влада продовжує додатково забезпечувати заходами безпеки заклади навчання, зокрема комунальні заклади підключають до охоронних структур.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Департамент освіти і науки, Департамент муніципальної безпеки, комунальна організація «Муніципальна охорона» та Управління поліції охорони в м. Києві підписали угоду про співпрацю для посилення безпеки у понад 450 столичних закладів освіти. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, передає пресслужба КМДА.

За його словами, підсилення заходів безпеки у закладах освіти є одним із пріоритетів міської влади, тому поступово влада забезпечує охороною школи і садочки, організовує відеонагляд прилеглих територій та облаштовує заклади тривожними кнопками.

Читайте також: на столичних Позняках облаштовують кільцеву розв'язку

«На сьогодні вже більше ніж у половині закладів середньої освіти організовано пости «Муніципальної охорони»... У рамках програми «Захисник Києва» ми продовжуємо фінансування безпекових заходів, що дасть змогу закупати необхідну техніку та набрати додатковий персонал для охорони шкіл і садочків. Враховуючи, що з кожним днем до освітніх закладів Києва повертається все більше дітей, ми маємо вже зараз забезпечити їх безпечне перебування в будівлях і на прилеглих територіях. Крім того, завдяки зовнішньому відеонагляду будуть забезпечені додаткові заходи охорони і для територій навколо освітянських будівель, що також є важливим для безпеки всього міста», – заявив Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що підписання угоди про співпрацю – це результат багаторічної роботи із забезпечення безпеки в закладах освіти в Києві.

 

ТЕГИ: київ, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!