Київ

У Києві на Володимирській сьогодні з 8:00 до 18:00 перекриють рух

689 0
Там влаштовуватимуть верхній шар покриття.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У зв’язку з заміною верхнього шару покриття рух вулицею Володимирською буде тимчасово обмежений. Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає КМДА.
 
Повідомляється, що дорожники «Київавтодору» проводитимуть заміну шару покриття на ділянці дороги від вул. Саксаганського до вул. Жилянської.
 
Роботи виконуватимуть після завершення прокладання інженерних мереж. 
 
 
Нагадаємо, на вулиці Липківського і Довженка  розпочали капітальний ремонт: рух частково обмежать до 15 липня. Додамо, цьогоріч планують виконати ряд ремонтних робіт на ключових інфраструктурних об'єктах, зокрема на Північному і Південному мостах.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!