Київ

У Києві оновили дорожню розмітку на 137 вулицях

640 0
Роботи з поновлення проводять в усіх столичних районах.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У всіх 10 районах столиці поновлюють дорожню розмітку. Такі роботи виконують здебільшого вночі, щоб не впливати на трафік. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

За інформацією дорожників, наразі 137 вулиць вже мають оновлену розмітку. Серед них вул. Здолбунівська, вул. Гуріхуватський шлях, просп. Науки, вул. Набережно-Рибальська, вул. Старовокзальна, Столичне шосе.

Читайте також: на вулиці Шумського завершують капітальний ремонт

Триває нанесення на вул. Павла Вірського, вул. Ружинській, Дарницькій площі, вул. Міській, вул. Стеценка, просп. Червоної Калини, просп. Лісовому, вул. Межигірській.

Окрім того, на більш ніж 400 вулицях, мостах і шляхопроводах нанесена розмітка в рамках капітальних і середніх ремонтів, які виконали у минулі роки.

Додамо, у Києві на вулиці Антоновича обмежили рух транспорту із 14:00 19 травня до 05:00 20 травня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!