Київ

У Києві пропонують створити Пантеон Героїв

841 0
Його місце розташування пропонується визначити незалежній комісії.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Києві пропонують створити Пантеон Героїв. Відповідну петицію зареєстрували на сайті електронних петицій до київської міської влади. 

«З метою вшанування пам'яті загиблих героїв, які віддали життя за свободу і незалежність України під час війни за незалежність, виховання прийдешніх поколінь в дусі патріотизму та любові до рідної землі, вношу пропозицію створення в місті Києві Пантеону Героїв. Місце розташування, форму та зміст Пантеону Героїв висунути на загальнодержавний конкурс з незалежною комісією з представників різних професій, в тому числі, учасників бойових дій», – пояснює автор ініціативи Андрій Машков.

Петицію зареєстрували 14 березня. Наразі вона набрала понад 300 голосів з 6 тисяч необхідних для розгляду. 

Читайте також: Віталій Портников: «Київ не може раптово змінитися» 

Додамо, що електронна петиція – це сервіс для громадян, який дає змогу донести свої ініціативи до Київської міської ради. У разі отримання 6000 підписів ініціативи розглянуть. Петиції можуть стосуватися будь-якого питання, яке належить до компетенції Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації та їхніх структурних підрозділів.

Нагадаємо, у Києві петиція із закликом не зупиняти громадський транспорт під час повітряної тривоги набрала необхідну для розгляду міською владою кількість голосів. Її розглянуть у КМДА.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!