У Києві проведуть мистецькі дні, під час яких збиратимуть кошти на авто для ЗСУ

713 0
Для входу потрібно зробити благодійний внесок ,який перекажуть на авто для одного з підрозділів ЗСУ.
Фото: Довженко-Центр

Фото: Довженко-Центр

У Києві 27-28 травня проведуть мистецькі дні «Київ 4.5.0». Входом на захід є благодійний внесок на авто для одного з підрозділів ЗСУ, що боронить країну на передовій. Про це повідомляють організатори заходу Довженко-Центр. 

На 27 травня запланована, зокрема, розповідь про «Історію тисячолітньої війни з Росією і секрет стійкості українців» від письменника Олега Криштопа. 

Читайте також: «У полоні, але вільний захисник «Азовсталі». Фото тижня

Серед активностей на 28 травня – віртуальна подорож маршрутом Київ–Бородянка від воєнної кореспондентки Євгенії Подобної та розмова про курйозні випадки та суперечливі підходи до формування київської топоніміки від радянських часів до сьогодні з істориком Тимошем Мартиненко-Кушлянським і журналісткою, організаторкою «Київ 4.5.0» Анаід Агаджановою. 

Крім того, два дні відбуватимуться кіносеанси від кінооб’єднання громадянського суспільства BABYLON'13. Показуватимуть фільми, зняті протягом останніх трьох місяців у містах і селах України. Також на території працюватиме виїзна радіостудія, де всі учасники та відвідувачі можуть поділитися власними історіями з життя столиці у воєнні часи, записати повідомлення для наших захисників і захисниць. 

Місце повідомлять згодом. Безпечне укриття буде поруч. Усі зібрані кошти з благодійних внесків перекажуть на придбання автомобіля для одного з підрозділів ЗСУ, що боронить країну на передовій.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!