Київ

У Києві відреставрували музей «Золоті Ворота»

742 0
У «Золотих воротах» виконали облицювальний ремонт та обробку протипожежною речовиною.

У музеї «Золоті ворота» завершили реставраційний ремонт та вогнебіозахист дерев’яних конструкцій та елементів пам'ятки. Про це розповів заступник гендиректора Національного заповідника «Софія Київська» Вадим Кириленко. 

Зазначається, що всі роботи виконувались на висоті з залученням майстрів верхолазів для яких висота та складність архітектури пам’ятки не стала завадою.

 

Зазначимо, процедуру вогнебіозахисту дерев’яних конструкцій проводять регулярно, востаннє це робили у середині травня. Додамо, під час минулої мініреконструкції у січні, у музеї відремонтували електричну систему та обробили всю деревину протипожежною речовиною.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!