У Києві створили патріотичну квіткову композицію з 19 тисяч квітів, яка символізує Україну

2808 0
Вона розташована біля станції метро Берестейська.

У Києві створили нову квіткову композицію з нагоди Дня Незалежності. На ній символічно зображена незламна та нескорена Україна. Про це повідомляють у Київзеленбуд.

«Незламна і нескорена. А ще сильна, яскрава і квітуча. Це все про Україну. Інсталяція «Україна незламна і нескорена» – нова квіткова композиція площею 82,5 кв.м на просп. Перемоги на схилі біля станції метро Берестейська. Її створили з нагоди Дня Незалежності України. Для втілення образу вільної України КП УЗН Солом'янського району висадило більше 19 тисяч квітів, які вирощували з зими у власній теплиці», – пояснюють у відомстві. 

Для цього панно обрали тагетис, агератум, бегонію, традисканцію, сеткреазію, альтернатеру, седум, а також використали мармурову крихту і елементи з фанери.

Нагадаємо, у різних частинах Києва поступово з’являються патріотичні квітники. Так, на площі біля Деснянської районної державної адміністрації відкрили квітник, на якому зображений найбільший та найпотужніший у світі український транспортний літак «Мрія», знищений наприкінці лютого російськими окупантами. 

Крім того, у Дніпровському районі міста з’явилась квіткова композиція у вигляді знаменитої марки з зображенням українського військового на фоні російського корабля біля станції метро «Лівобережна».

Фото: Київзеленбуд

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!