У Києві та області назвали кількість постраждалих та загиблих внаслідок ранкових ракетних ударів. Оновлено

975 0
Загроза нових ударів зберігається. Відповідно, людей закликають під час тривоги перебувати в укриттях.
Фото: Поліція Києва

Фото: Поліція Києва

У Києві від ранкових ракетних ударів загинули 5 людей. 51 людина постраждала. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.  

«За даними на цей час: від ракетних ударів у Києві загинули 5 людей. 51 постраждалий. Із них − 42 госпіталізовані до медзакладів міста», − пояснив він. 

За словами Кличка, загроза нових ударів триває. Відповідно, жителів міста закликають під час тривоги перебувати в укриттях. 

Пізніше у Київській міській військовій адміністрації заявили, що внаслідок сьогоднішніх обстрілів 6 людей загинули, 51 людина постраждала.

Читайте також: Київське метро відновило роботу

Що стосується Київської області, то там внаслідок обстрілів постраждало 10 осіб, ще 1 людина загинула.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив: «Внаслідок масованої атаки в регіоні пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одна адміністративна будівля та склад приватного підприємства. Внаслідок обстрілу в Київській області постраждало 10 осіб, ще 1 людина загинула».

За його словами, в області будуть планові вимкнення електропостачання, про які попереджатимуть заздалегідь. «Наразі готується графік вимкнень», − додав Кулеба. 

Читайте також: Три російські ракети пролетіли над Молдовою

Нагадаємо, вранці 10 жовтня під час масштабної повітряної тривоги у центрі столиці пролунали щонайменше 2 вибухи. Інформацію підтвердив мер Києва Віталій Кличко зазначивши, що вибухи пролунали у Шевченківському та Солом'янському районах. За його словами, є кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури міста. 

Мер Києва звернувся до всіх мешканців столиці з проханням під час тривоги перебувати в укриттях та не виїжджати в місто без гострої необхідності. Мешканців передмість закликають не їхати сьогодні в столицю.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!