У Києві та області діють графіки стабілізаційних відключень світла

850 0
В енергосистемі країни все ще зберігається значний дефіцит електроенергії
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві та Київській області діють стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Про це повідомляє ДТЕК.

«Ліміти споживання електроенергії в Києві, що надав НЕК Укренерго, дозволяють застосовувати графіки стабілізаційних відключень», - ідеться у повідомленні оператора. 

Кияни можуть ознайомитись із графіком за посиланням. Мешканцям області радять перевіряти інформацію щодо поточних відключень світла на сайті енергопостачальної компанії.

Читайте також: США нададуть 125 млн доларів для резервного живлення систем водопостачання та опалення Києва

Як повідомив генеральний директор енергопостачальної компанії Yasno Сергій Коваленко.На 20 січня у НЕК "Укренерго" передбачили для Києва нові обсяги споживання електроенергії — 952 МВт вдень. Це покриє 60% потреб міста. 

Нагадаємо, 19 січня в Києві вперше після обстрілів 14 січня почали діяти графіки стабілізаційних відключень електроенергії. Водночас через встановлені обмеження відключення зачіпали й світло-сірі зони графіку.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!