Київ

У Києві триває перевірка укриттів. Чого в них не вистачає

747 0
Більшість укриттів у місті потребують обладнання для більшої кількості громадян.
Фото: КМВА

Фото: КМВА

У Києві продовжується перевірка захисних споруд цивільного захисту в усіх районах міста. Про це повідомляють у КМВА.
 
6 червня пройшла чергова інспекція укриттів у Дніпровському районі.
 
«Усі укриття намагаються привести до відповідних вимог. У низці таких об’єктів провели косметичний ремонт, інші чекають своє черги», – зазначають у військовій адміністрації Києва.
 
 
Як зауважив генерал-майор Володимир Кидонь, який очолює перевірку, деякі укриття потребують додаткових місць для сидіння, інші ж не обладнані засобами пожежогасіння. 
 
Додамо, перевірки тривають в укриттях усіх форм власності: державної, комунальної та приватної, головною вимогою до всіх балансоутримувачів  є вільний та безперешкодний доступ громадян до укриттів.
 
 
 
 
 
Нагадаємо, Кабмін назвав «плачевним» становище укриттів в Києві.
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!