Київ

У Києві утилізують близько 100 кілограмів медичних відходів. Адреси контейнерів

844 0
Їх утилізуватимуть у спеціальній установці з температурним режимом до 1100 градусів за Цельсієм.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У столиці зібрали та передали на утилізацію близько 100 кг медичних відходів. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.
 
«У Києві зібрали та передали на утилізацію близько 100 кг медичних відходів. Їх збирали у спеціальні контейнери, а утилізували, як того вимагає технологія, у спеціальній установці з температурним режимом до 1100 градусів за Цельсієм», – йдеться в повідомленні.
 
 

У КМДА зазначили, що здати використані та прострочені медичні препарати у столиці можна в контейнери, що розміщені за адресами: бульвар Лесі Українки, 28; вулиця Федорова, 2-А; вулиця Мечникова, 8, вулиця Басейна, 7, та вулиця Івана Франка, 30.

Як ми писали раніше, у Києві відбулася загальноміська толока, у межах якої вдалося зібрати та вивезти понад шість тисяч кубометрів сміття.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!