У Києві відкрили виставку карикатур «Російський військовий корабель». Фото

2493 0
Організатори планують видати альбом карикатур.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У київському відкритому просторі «Vcentri Hub» у середу, 25 травня, відкрили Міжнародну виставку карикатур на тему «Російський військовий корабель». Про це повідомляє КМДА. 

Участь у цій творчій акції взяли 40 художників із 12 країн світу, які загалом представили 203 роботи. 

Читайте також: На Михайлівській площі у Києві відкрили виставку знищеної російської техніки

«Гумор – це також зброя, і досить потужна. Тому ми пропонуємо всім відвідувачам виставки «озброїтися». Адже смішний ворог – вже не такий страшний. Збереження відчуття гумору є символом сили в незламності духу українського народу. Тож запрошуємо всіх трохи посміятися з вірою у нашу перемогу», – зазначає директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк.

З ініціативою провести Міжнародну виставку карикатур виступили представники туристичної галузі з Одеси та Миколаєва. Автори планують продовжити роботу в напрямку крос-промоції європейськими містами та познайомити з виставкою мешканців Чернігова, Львова та інших міст України. Згодом організатори планують видати альбом карикатур.

Читайте також: В Києві фіксують підвищений вміст шкідливих речовин у повітрі 

Нагадаємо, на Михайлівській площі у Києві відкрили виставку знищеної російської військової техніки, привезеної з Гостомелю Київської області. 

Фото: КМДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!