Київ

У Києві викрито працівника медуніверситету, який пропонував за $1500 «‎вирішити питання» з іспитами

648 0
У столиці повідомлено про підозру асистенту кафедри медуніверситету, який пропонував студентам за 1500 доларів США «‎вирішити питання» з іспитами.
Фото: прокуратура Києва

Фото: прокуратура Києва

Підозру висунуто за фактами замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайства), вчиненого повторно (ч. 2 ст. 15, ч. 1, ч. 2 ст. 190 КК України). Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, асистент кафедри медичного університету, представляючись особою, яка має відношення до Центру тестування Єдиного державного кваліфікаційного іспиту та зокрема тестового компоненту КРОК, через месенджер Telegram надсилав смс-повідомлення студентам, які не склали іспит. Він пропонував їм вирішити вказане питання за грошову винагороду.

Вартість "послуги" складала 1500 доларів США з особи.

Водночас чоловік об'єктивно не міг та не збирався виконувати ці обіцянки.

Під час проведення комплексу слідчих та розшукових дій правоохоронці встановили підозрюваного та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

На цей час зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Під час досудового розслідування вживаються заходи для встановлення інших епізодів незаконної діяльності фігуранта та можливих його спільників.

Нагадаємо, у Києві затримано голову військово-лікарської комісії. За гроші чоловік безпідставно оформлював ухилянтам документи про зняття з військового обліку за станом здоров’я.

ТЕГИ: хабар

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!