Київ

У Києві з 26 березня транспорт та низка закладів працюватимуть на годину довше

832 0
У Києві зі скороченням комендантської години з 26 березня метро і наземний транспорт працюватимуть на годину довше.

Магазини, торговельні центри та ресторани також подовжать свою роботу. З урахуванням часу, аби їх працівники могли дістатися додому до початку комендантської години. Про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.
 

"Метро і наземний громадський транспорт з 26 березня змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години - тобто, працюватимуть на годину довше", - зазначив Кличко.

У Київській області комендантську годину теж скоротять. Триватиме вона як і столиці - з нуля годин до 5 години ранку щодоби.

Кличко зауважив, що більшість обласних центрів України теж скоротили час дії комендантської години.

Нагадаємо, начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко заявив, що у Києві комендантську годину найімовірніше скоротять із 26 березня, вона триватиме з 00:00 до 05:00 щодня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!