У Києві за підозрою в отриманні хабаря відсторонили посадовців одного з департаментів

1447 0
У Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА закликали правоохоронців провести слідчі дії та винести рішення проти чиновників, які підозрюються в отриманні неправомірної вигоди.
Фото: Київська міська прокуратура

Фото: Київська міська прокуратура

20 лютого правоохоронні органи провели обшук в управлінні торгівлі та побуту Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), а також в комунальному підприємстві «Світоч» міста Києва на підставі ухвали слідчого судді Солом’янського суду м. Києва.
 
Причиною обшуків стали підозри стосовно деяких посадовців, які ймовірно мали на меті отримати неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США за ухвалення ряду рішень, пов’язаних з їх професійною діяльністю.
 
«Департамент вважає недопустимими прояви корупції у своїй діяльності й закликає правоохоронців провести необхідні слідчі дії та суд винести рішення, якщо дані факти будуть доведенні у встановленому законом порядку»йдеться у дописі.
 
Відтак керівництво Департаменту ініціювали проведення службового розслідування за викладеними в ухвалі слідчого судді відсторонили фігурантів справи від посад.
Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!