Київ

У Києві прикрили заклад на Річковому вокзалі, працівники якого мили кальяни водою з річки

937 0
Власника закладу знайти не вдалося.

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві разом з представниками Нацполіції та Департаменту міського благоустрою зупинили діяльність закладу поблизу Поштової площі. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.
 
«Надійшла скарга щодо кальянів сумнівного походження та якості. Громадянин стверджує, що по набережній на Поштовій площі працюють нелегальні ятки з кальянами, де використовується табак невідомого походження. Попри це, громадянин став свідком того, як працівник однієї з таких точок промив колби для кальяна брудною водою з Дніпра», – йдеться у Держпродспоживслужбі.
 
За результатами моніторингової перевірки було зупинено діяльність закладів та вилучені пуфи. Суб'єкта господарювання встановити не вдалося.
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!