Київ

У Києві зібрали близько 300 використаних газових балонів

754 0
Їх повторно заправлять та передадуть для потреб військових.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

«Київкомунсервіс» передав Волонтерському штабу Територіальної оборони Обухівщини понад 300 туристичних газових балонів. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Більшість із них – використані киянами газові балони, зібрані «Київкомунсервісом» у спеціальні помаранчеві контейнери для небезпечних відходів. Волонтери їх повторно заправлять.

Ще кілька десятків – це нові газові балони, передані громадянами як гуманітарну допомогу. Усі вони будуть транспортовані на фронт як допомога Збройним Силам України. 

Проєкт збору використаних туристичних газових балонів стартував наприкінці лютого поточного року.

Заступник голови КМДА підкреслив: попри те, що на вулиці теплішає і актуальність використання газових балонів знижується, проект буде тривати, тож  мешканці та гості столиці можуть залишати використані одиниці в контейнерах. Вони складуватимуться та передаватимуться волонтерам.

Як і куди можна здати порожні газові балончики (увага, балончики мають бути порожні!):

  • привести в офіс «Київкомунсервіс» за адресою: вул. Кудрявська, 23;
  • здати на виробничій базі підприємства за адресою: вул. Бакинська, 37-41;
  • викинути в контейнер для небезпечних відходів: мапа встановлених контейнерів

 

Повідомити «Київкомунсервіс» можна через Telegram-бот. Для цього треба відсканувати QR-код на контейнері та обрати розділ – «Повідомити про викинутий газовий балончик». Повідомлення допоможе швидше зібрати балончики та передати їх волонтерам.

Також підприємство можна поінформувати в інший зручний спосіб:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!