Київ

У Києві з'явився кіоск-театр з аудіоперформансами. Що це

906 0
У незвичайному театрі можна буде насолодитися описами та звуками столиці.
Фото: «Міський театр» / Instagram

Фото: «Міський театр» / Instagram

У Києві на вулиці Січових Стрільців запрацював кіоск-театр з аудіоперформансами. Про це повідомили у столичній ініціативі «Міський театр».

Протягом травня відвідувачам пропонують послухати аудіоперформанс Діми Левицького під назвою «Фотографії вулиці Січових стрільців». Це детальний опис знімків, які робив автор на вулиці протягом цієї зими. Митець розповідає про людей та будівлі, що з’являються на його світлинах; чим вони займаються, чому вони важливі для міста та яке відношення мають до війни.

Кіоск-театр працюватиме щодня з 18 до 20 години за адресою Січових Стрільців, 44.

Організатори проєкту додають, що ціна квитка дорівнює вартості фільтр-кави. Надалі в кіоску-театрі планують презентувати й інші перформанси.

До слова, у Києві наразі продовжують свою роботу декілька виставок: на станції метро «Золоті ворота» працює інтерактивна виставказаснована на технологіях доповненої реальності – вона розповість про інструменти російської пропаганди, які рф використовує у висвітленні війни. У Софіївському соборі презентували ікони, написані на дошках з-під ящиків для патронів, а в київській мерії відкрили виставку, присвячену білоруським героям, які віддали свої життя у боротьбі з росіянами. Також у Національному музеї «Чорнобиль» проходить AR-виставка «Прип’ять. Машина часу».

 
 
ТЕГИ: театр, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!