Київ

У Київ приїхав німецький дизайнер Френк Вільде, який фотографується в ліфті на підтримку України

1119 0
Як повідомляють ЗМІ, в Києві Вільде зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та десятками друзів з України.

Френк Пітер Вільде — німецький дизайнер, який щодня фотографується у ліфті свого будинку у вбранні, яке яскраво виражає підтримку України. Дизайнер відвідав Київ на річницю платформи UNITED24. Про це повідомила  авторка проєкту «Шукай» Юлія Бевзенко.

«Показала місто німецькому стилісту Френку Пітеру Вільде — щодня він фотографується в ліфті свого будинку на підтримку України.  Була рада показати місто, розповісти про «Kyiv not Kiev», показати Яр. Вал, Софію і подякувати від себе і усіх нас», - написала вона у Facebook.

За словами екскурсоводки, Френка зупиняли люди, дякували йому, фотографувалися. Він нікому не відмовляв, давав інтервʼю і сказав, що завжди підтримуватиме Україну.

Вільде розповів, що прокидається о шостій ранку, читає новини про Україну, придумує лук для ліфту, йде в ліфт фоткатися, публікує фото і потім починає робочий день.

Як з'ясувалося декому із мешканців будинку, де живе Вільде, не сподобалась його діяльність, але власник будівлі сказав, що якщо комусь щось не подобається, вони можуть з'їжджати.

Як повідомляють ЗМІ, в Києві Вільде зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та десятками друзів з України.

Одне з останніх опублікованих фото на сторінці чоловіка в Instagram з відомою акторкою Іванною Сахно було зроблене в ліфті будинку в Києві.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!