Україна

У Київській та низці інших військових адміністрацій з’явиться посада заступника ОВА з питань відновлення

721 0
Посади заступника голови ОВА з питань відновлення з'являться у регіонах, які найбільше постраждали від війни.
Фото: Денис Шмигаль

Фото: Денис Шмигаль

Кабінет міністрів планує створення посади заступника міністра з питань відновлення у низці міністерств та заступника голови ОВА з питань відновлення в одинадцятьох областях. Про це повідомив прем'єр Денис Шмигаль.

За його словами, відповідне доручення стосується міністерств, які реалізовують проєкти відновлення, та областей, які найбільше постраждали від війни.

«Російські терористи завдали Україні значних руйнувань. Аби відновити все швидко та якісно, нам потрібна нова архітектура відновлення. Уряд планує створення посади заступника міністра з питань відновлення у низці міністерств та заступника голови ОВА з питань відновлення в одинадцятьох областях», – написав Шмигаль.

За словами очільника уряду, посади заступників з відновлення у міністерствах та на місцях дозволять пришвидшити процес підготовки та покращити якість проєктів.

Прем’єр у зв’язку з цим нагадав про нещодавнє урядове рішення про старт експериментальному проєкту про комплексне відновлення шести населених пунктів.

Як ми повідомляли раніше, йдеться про те, що будуть відбудовувати не окремі будівлі та споруди, а комплексно оновлюватимуть весь населений пункт. Для початку експерименту уряд відібрав, зокрема, Бородянку і Мощун на Київщині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!