Пересадочний вузол «Золоті ворота» – «Театральна» у Києві запрацював у звичному режимі

852 0
Капітальний ремонт ескалаторів обов’язково проводять щоразу після пробігу в 150-160 тисяч км.
Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Від сьогодні, 22 вересня, пересадочний вузол метро «Золоті ворота» – «Театральна» в столичному метрополітені запрацював у звичному режимі. Капітальний ремонт ескалаторів завершили. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен», передає КМДА.

Капітальний ремонт ескалаторів обов’язково проводять після пробігу в 150-160 тисяч км. Підйомний механізм повністю розбирають, зношені деталі замінюють. Наявний вид робіт необхідний для безпечної та безперебійної роботи обладнання. 

Читайте також: На Оболонському проспекті в Києві частково обмежать рух транспорту

Нагадаємо, на Оболонському проспекті до 12 жовтня частково обмежили рух транспорту. Дорожники розпочинають оновлення проспекту: облаштування покриття виконуватимуть на ділянці від вулиці Вербової до проспекту Степана Бандери. Під час ремонту рух транспорту на цій ділянці Оболонського проспекту частково обмежать. Роботи виконують в одному напрямку.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!