Київ

У «Київтеплоенерго» розповіли скільки пошкоджень ліквідували протягом опалювального сезону

685 0
Комунальники за сезон відпрацювали понад п'ять тисяч пошкоджень у столиці.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Протягом поточного опалювального сезону аварійні бригади КП «Київтеплоенерго» ліквідували майже 5000 пошкоджень на теплових мережах. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв наприкінці опалювального сезону в столиці, який завершується 8 квітня.

Він зауважив, що попри постійні обстріли з боку російського агресора восени та взимку теплоенергетичних об'єктів, столичним фахівцям вдавалось оперативно стабілізувати ситуацію та не допустити тривалих перерв у наданні послуг.

Пантелеєв також нагадав, що у столиці замінили теплові мережі на усіх ділянках, де були прильоти. Ремонти вдалося провести завдяки програмі міжнародної технічної допомоги USAID Проєкту енергетичної безпеки. Загалом замінили понад 11 км пошкоджених ракетними обстрілами теплових мереж у чотирьох районах Києва.

Читайте також: «Київтеплоенерго» продовжують замінювати тепломережі на Оболоні

Також допомогу надала польська компанія Logstor International у вигляді комплектуючих та трубопроводів з найнижчим рівнем тепловтрат для заміни аварійної ділянки на території Відрадного масиву. Загалом, в умовах воєнного стану вдалось замінити понад 50 км аварійних тепломереж.

Петро Пантелеєв зауважив, що цього року, в рамках підготовки до зими, ремонтні роботи проводитимуться в більших обсягах, враховуючи пошкодження, завдані ворогом.

Як повідомлялося раніше, міжнародні партнери надали «Київтеплоенерго» річний обсяг промислової солі для хімводоочищення вартістю 1,8 млн доларів США.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!