У інфекційній лікарні Львова перебувають 14 осіб із підозрою на коронавірус, із них – двоє дітей

5825 0
П'ятеро із них – мешканці Львова.
Фото: УП

Фото: УП

У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували вже 14 осіб з підозрою на коронавірус. Про це повідомила заступниця міського голови Львова Галина Слічна під час позачергового засідання ЛМР.

Читайте також: Троє з семи хворих на коронавірус в Україні за кордоном не були

Із 14 осіб п'ятеро є мешканцями Львова. Серед госпіталізованих є двоє дітей.

«Двом особам, у яких інкубаційний термін становив 5 днів, провели тести – антитіл не виявили», – повідомила Галина Слічна.

Додамо, що вчора повідомляли, що у інфекційній лікарні Львова перебуває 8 людей із підозрою на коронавірус. Їхні аналізи відправили до Києва на перевірку й найближчим часом очікують на результати.

Львівську інфекційну лікарню мають звільнили від інших пацієнтів. Аналогічно до прийому пацієнтів із підозрою на коронавірус мають підготувати 8-му міську клінічну лікарню й госпіталь у Винниках.

Усі медзаклади Львова перейшли у режим карантину: там припинили планову госпіталізацію і планові огляди й профогляди. Хворих із легкими симптомами, в тому числі з грипом та ГРВІ, просять звертатися телефоном до свого сімейного лікаря.

Швидкі також працюють у посиленому режимі й виїжджатимуть лише в складних випадках: інсульт, інфаркт, травми, пологи й підозра на коронавірус. За словами Андрія Васька, на Львівщині є 65 машин швидкої допомоги, з яких 23 працюють у Львові, а 11 – на околицях.

Читайте також: Які ще лікарні на Львівщині зможуть приймати хворих на коронавірус

Додамо, що усіх хворих із підозрою на коронавірус на Львівщині відправлятимуть у інфекційну лікарню, а людей, що контактували з хворим – у санаторій в Немирові.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!