У львівській міліції тепер приймають резюме он-лайн

5330 0
Подавати резюме на вакантні посади в органах міліції Львівщини відтепер можна он-лайн. Для цього необхідно заповнити електронну анкету та відіслати її до кадрового підрозділу. Також вперше в Україні в межах реформи міліції Львівщини на офіційному сайті ГУМВС України у Львівській області розмішено перелік вакантних посад у підрозділах органів внутрішніх справ області.

«В тестовому режимі будемо імплементувати новий метод роботи з персоналом. Приймаємо резюме (для прийому на службу і переміщення по посадам) на адресу [email protected]. Це перший, маленький, крочечок на шляху до змін. Далі буде. Продовжуємо роботу над структурою», – пише у себе на Facebook заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області Роман Баховський.

Він додає: «До сьогодні жоден правоохоронець не мав змоги зголоситися на ту чи іншу вакантну посаду в режимі он-лайн. Сервіс спрямований на недопущення корупції та створення комфортних умов для наших працівників міліції при кадрових переміщеннях».

Перелік вакантних посад у підрозділи міліції Львівщини можна переглянути тут. Зокрема, триває набір до батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» та в органи внутрішніх справ осіб з числа цивільної молоді, а саме в батальйон патрульної служби міліції. Анкету на зарахування в ОВС можна заповнити тут, інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, раніше Роман Баховський ініціював перевірку правоохоронців Львівщини на детекторі брехні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!