На Львівщині найбільше хворих на Covid-19 у Львові та у Пустомитівському районі. Статистика

25454 0
Також серед лідерів – Жовківщина.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Станом на ранок 4 травня у Львівській області лабораторно підтверджено 506 випадків захворювання на Covid-19. У Лабораторному центрі МОЗ у Львівській області розповіли, де найбільше хворих.

За кількістю інфікованих лідирує Львів – тут 330 пацієнтів із Covid-19. На другому місці – Пустомитівський район, де вже є 61 хворий, на третьому – Жовківщина із 30-ма хворими.

Читайте також: У Львові зафіксували ще одну смерть від коронавірусу

У Яворівському районі – 14 пацієнтів з Covid-19, у Городоцькому та Буському – по 10. По 9 випадків інфікування підтверджено у Стрийському і Миколаївському районах, а також у Дрогобичі.

Ще 6 випадків – у Червонограді, 5 – у Мостиському районі, 4 – у Кам'янка-Бузькому, три – у Сокальському, по два – у Перемишлянському та Старосамбірському, по одному – у Сколівському і в Трускавці.

За минулу добу на Львівщині методом ПЛР підтвердили 33 випадки інфікування коронавірусом, із них 18 – у Львові, у селі Чорноуховичі – 5, по два – у Стрию, Городку, Дрогобичі, по одному – у селах Задвір'я, Ямпіль, Нижнє Синьовидне, Теляж.

Зареєстровані 15 летальних випадків: 11 – у Львові, по одному – у Жовківському, Пустомитівському, Мостиському та Яворівському районах. 95 пацієнтів одужали.

Загалом станом на ранок 4 травня зареєстровані 2352 людини з підозрою на Covid-19, з них за минулу добу – 43. 

Читайте також: Як я потрапила у львівську інфекційну лікарню з підозрою на коронавірус

Госпіталізовано за попередню добу в заклади охорони здоров’я 27 пацієнтів, на амбулаторне лікування скеровані 30 людей. На стаціонарному лікуванні перебувають 177 пацієнтів, в реанімаційному відділенні – шестеро, на ШВЛ – троє.

Всього проведено 4568 лабораторних дослідження на виявлення коронавірусу методом ПЛР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!