У Львівській області відремонтують ще три дороги

4966 0
У Львівській області відремонтують ще три дороги. Усі ремонти планують завершити до середини липня. Про це інформують у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

У вівторок, 21 червня 2016 року розпочато підготовчі роботи поточного середнього ремонту автодороги С 141203 Львів – Сухоріччя.

На ділянці км 0+000 – км 2+000 (виїзд з м. Львова та с. Лисиничі) автодороги Львів – Сухоріччя дорожники проведуть роботи з фрезерування існуючого дорожнього покриття та влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону протяжністю 2 км.

Згідно попередніх планів роботи завершать 5-6 липня поточного року.

Фінансування проведення ремонту передбачає кошти з державного бюджету в розмірі 7 млн. 056 тис. грн.

Роботи виконає компанія ТОВ «Онур Конструкціон інтернешнл».

16 червня дорожниками розпочато підготовчі роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на автомобільних дорогах С 141217 Шоломинь (Старе Село-Коцурів-Затемне) та С 141211 Старе Село-Коцурів-Затемне ділянки км 0+000 – км 3+170, км 3+570 – км 5+848.

Читайте також: У Львові створили карту доріг області, які планують відремонтувати цьогоріч

На даних автодорогах ремонтники проведуть роботи з розробки грунту, фрезування зношеного існуючого дорожнього покриття, відновлення основи з додаванням щебенево-піщаної суміші, ліквідація аварійної ямковості, укріплення узбіч та влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття .

Ремонт даних автомобільних доріг значно покращить транспортне сполучення для місцевих мешканців та перевізників.

Роботи проводить підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь»

Згідно попередніх графіків ремонт даних автодоріг завершать 18 липня поточного року.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!