На правах реклами

У Львівській облраді відкрилась фотовиставка "Наші герої"

885 0
9 жовтня у холі Львівської обласної ради відкрилася фотовиставка «Наші Герої» в межах проекту «Україна єдина: Журналісти Львівщини та Луганщини «за»!». Участь у відкритті виставки взяло керівництво облради, журналісти, фотографи.
фото: segodnya.ua

фото: segodnya.ua

Експозиція складається зі світлин, які фотомитці Львівщини та Луганщини надсилали на фотоконкурс, який триватиме впродовж місяця. Відтак через онлайн-голосування буде визначено трьох переможців, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради. 

«Приємно повідомити, що аналогічна виставка відбувається у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації. Це означає, що медійні обміни в дії!, - зазначив голова обласної ради Олександр Ганущин. - За час поки готувалася виставка сталася подія, яка нагадує нам - в країні війна триває, вона не завершена, а на Сході гинуть наші захисники. Один з фотокореспондентів, якому лише 23 роки, подав свої світлини на конкурс, і виконуючи завдання, підірвався на російській міні. Він не загинув, але втратив ногу. Сьогодні цю виставку ми присвячуємо йому і усім Героям, які захищають нашу землю».

Також інформуємо, що від сьогодні стартує он-лайн голосування за кращу світлину за посиланням: HTTPS://POLL.APP.DO/RICBJF

Три автори за призові місця отримають грошові винагороди. 

Довідково:

Конкурс «Наші Герої» покликаний налагодити міжрегіональні контакти, об’єднати зусилля задля підтримки наших захисників, а також зробити відомими для загалу імена наших Героїв та прославити їх у фотороботах, виставках.

Проект здійснюється в рамках Програми “Змінимо країну разом”, яка реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати – Україна” та фінансується за кошти обласного бюджету Львівської області та компанії ДТЕК.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!