Політична реклама

У львівській школі №18 з'явилася сучасна техніка та лабораторії

2659 0
У Залізничному районі міста сформувався освітній ІТ центр – це школа №18, яка отримала, як учасник проекту «Відкритий світ», техніку на майже 1 млн грн: 60 планшетів, 12 ноутбуків, 5 інтерактивних дошок та навіть три спеціальні лабораторії для занять з фізики, хімії та біології.

СЗШ № 18 була обрана пілотною у впровадженні національного проекту, оскільки за останні роки учні школи показують високі досягнення з інформатики та інформаційних технологій на різних олімпіадах та конкурсах, інформує прес-служба Львівської міськради. 

«Ця школа буде базовою для навчання вчителів. Плануючи бюджет наступного року, ми будемо виділяти кошти на мультимедійні дошки, на планшети, на новітні засоби навчання», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Національний проект «Відкритий світ» — створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня на базі технологій радіозв'язку четвертого покоління. Проектом передбачено технічне забезпечення шкіл для використання електронних освітніх ресурсів.

Проект впроваджено у Львівській загальноосвітній школі №18 та у Загальноосвітній школі №2 у Яворівському районі Львівської області.

У рамках проекту школи отримали:

1

Проектор Epson EB -420

4

2

Інтерактивна дошка Labwe-8211

1

3

Інтерактивна дошка INTECH M 76 Dualuser

1

4

Інтерактивна дошка Smart Board 680

1

5

Магнітно-маркерна дошка АВС Officce

2

6

Інтерактивний проектор EpsonEB- 475Wi

1

7

Активатор поверхні ТОВ «Вівере Бене 2»

1

8

Персональний комп’ютер вчителя НР ProBook 450s

12

9

Пристрій учня Тип 3 Планшет ZnayPad T9702

30

10

Пристрій учня тип 2 Планшет Apple iPad2

30

11

Клавіатура бездротова

60

12

Додаткове обладнання (шафа живлення)

2

13

Лабораторний програмноапаратний комплекс «Фізика» Fourier

1

14

Лабораторний програмноапаратний комплекс «Хімія» Fourier

1

15

Лабораторний програмноапаратний комплекс «Біологія» Fourier

1

16

Мережева інфраструктура школи маршрутизатори та комунікатори Cisco

1

 

У комплект цифрової лабораторії NovaLink  входять: датчики тиску, датчики термопари, РН-метри, електроди (кондуктометричне визначення), реєстратор даних Nova Link, датчик поглинання світла (люксметр).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!