У Львівському аеропорту затримуються рейси в Мілан та Копенгаген

3694 0
А сьогоднішній рейс з Дортмунда до Львова – скасували.
фото: львівський аеропорт/Facebook

фото: львівський аеропорт/Facebook

Сьогодні, 1 травня, у львівському аеропорту затримується низка рейсів. Про це повідомили на сторінці аеропорту у Facebook.

Так, затримується рейс авіакомпанії Ernest Львів – Мілан. Орієнтовно літак вилетить о 23:05. Затримка пов'язана із тим, що раніше затримався рейс цієї авіакомпанії з Мілану до Львова, що також спровокувало затримку рейсу Львів – Неаполь. Водночас рейс Неаполь – Львів також перенесений на 20:10 (виліт), хоча мав прибути до Львова о 16:45.

Читайте також: Цього сезону буде більше рейсів зі Львова у грецькі Салоніки

Також затримується рейсь авіакомпанії WizzAir Львів – Копенганен, що мав відбутись о 20:10. Це пов'язано з тим, що затримується літак Копенганен – Львів, що мав би прибути до Львова о 19:40.

Окрім того, через погодні умови в аеропорту Дортмунда скасовано рейс WizzAir  Дортмунд – Львів. Відтак пасажирів, що мали вилетіти зі Львова у Дортмунд мав забрати літак з Кельна.

Читайте також: Аеропорт Львова увійшов у трійку найбільших в Україні за кількістю пасажирів

Нагадаємо, у переддень повторного голосування на виборах президента двічі повідомлялось про замінування львівського аеропорту. Спецслужбам довелось евакуювати близько 700 людей. Вибухонебезпечних предметів не виявили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!