У Львівському аеропорту змінили графік вильоту кількох рейсів туроператора Join UP

3217 0
Затримка відбувається через технічні причини у авіаперевізника YanAir.
Фото: Еспресо.TV

Фото: Еспресо.TV

Міжнародний аеропорт Львів повідомив про зміни в розкладі вильоту та прибуття трьох авіарейсів до Шарм-ель-Шейха, через затримку літака авіакомпанії YanAir, який виконує рейс Київ – Шарм-ель-Шейх.

За інформацією авіаперевізника YanAir, виліт рейсу YE5015 Київ – Шарм-ель-Шейх попередньо затримується до 22:00.

Через це три авіарейси зі Львова до Шарм-ель-Шейху та назад виконуватимуть за оновленим розкладом:
26.07 – ANR5015 Київ – Шарм-ель-Шейх 22:00 – 1:05.
27.07 – ANR5216 Шарм-ель-Шейх – Львів 2:05 – 7:20.
27.07 – ANR5215 Львів – Шарм-ель-Шейх 8:35 – 11:40.
27.07 – ANR5016 Шарм-ель-Шейх - Київ 12:40 – 17:55.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Туроператор Join UP зазначає, що затримка відбувається через технічні причини. Усі туристи з Києва та регіонів отримають від туроператора компенсацію за невикористаний час проживання в готелі.

Пасажири наступних рейсів попереджені про зміну розкладу. Пасажирів рейсу Шарм-ель-Шейх – Львів до вильоту поселять в одному готелі, і їм буде надано харчування.

Читайте також: На чому літають львів'яни: найстаріші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

Ті, хто подорожують зі Львова в Шарм-ель-Шейх, отримають відшкодування коштів за першу добу туру. А туристам, які повертатимуться з Шарм-ель-Шейха до Києва, буде забезпечено проживання в готелі за рахунок компанії. Для оформлення компенсації туристів просять подавати заявки у встановленому порядку.

Нагадаємо, що рейси авіакомпанії SkyUp, які мали виконуватись 26 липня літаком Airbus A330-200, виконуватимуться двома літаками авіакомпаній YanAir та SkyUp Airlines.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!