У Львівському перинатальному центрі у січні народилося п'ять двієнь

3662 0
Загалом у січні у Львівському перетинальному центрі народилось 184 дитини.
Фото:lviv.vgorode.ua

Фото:lviv.vgorode.ua

У січні 2021 року у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вул. Джорджа Вашингтона, 6, народилося 5 двієнь. Про це перинатальний центр повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Львів'янок закликають в'язати чудо-восьминіжок для недоношених діток

Всього у Львівському перетинальному центрі в перший місяць року народилось 184  дитини. Січень був щедрішим на хлопців – їх народилось аж 100. А от дівчаток на світ з’явилось дещо менше – 84.

Нагадаємо, першим цього рокувночі, 1 січня, у Львівському перинатальному центрі народився хлопчик Даниїл.

Загалом, за даними Головного управління статистики, кількість львів’ян поступово зменшується. Це пов’язано і з природнім скороченням, і з міграцією львів’ян до інших міст України або сусідніх країн. Станом на 1 жовтня 2020 року чисельність населення Львова, включаючи м.Винники, смт Брюховичі та смт Рудне, становила 753,4 тис. осіб, або 30,1% від населення області. Упродовж січня-вересня 2020 року народилось 4 539 дітей, що на 8,6% менше, ніж у аналогічний період 2019 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!