У львівському поїзді Інтерсіті виявили контрабандний одяг та сир

3574 1
Незадекларовані речі та продукцію намагалися ввезти мешканці Львівщини.
Фото: Галицька митниця

Фото: Галицька митниця

У поїзді «Інтерсіті+», що прямував із Перемишля до Києва через Львів, виявили незадекларований одяг та твердий сир. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Галицькій митниці.

Зокрема митники виявили у поїзді понад 500 одиниць одягу та понад 200 кг твердого сиру, який намагались ввезти двоє мешканців Львівщини.

Під час декларування вони вказали, що перевозять незначну кількість сиру. Однак під час огляду валіз у них виявили новий одяг, зокрема джинсові штани, куртки, шорти, светри. Документів, що б підтверджували їх вартість, вони не надали. Тому товари на митниці вилучили. Тепер справу скерують до суду.


Читайте також:
5 Лютого, 2020 19:50
666 ... певне , пару раз в них вийшло , от щирі українці рамси і поплутали ... бо "..чужі там не ходять.." ... ".. Quod licet lovi , non licet bovi .. " ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!